Hyr förråd i Tumba på Länsmansvägen

Välkommen till vår anläggning på Länsmansvägen i Tumba, centralt belägen strax intill Dalvägen/Huddingevägen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Länsmansvägen 13,
147 31 Tumba

Öppet 05:00 - 23:00
Gratis utlåning av släp

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

24STORAGE ÄR NU GREEN STORAGE!

Du kan nu boka förråd i Tumba på Green Storage hemsida.

Våra förråd och priser

Hitta hit

Anläggningen ligger i de centrala delarna av Tumba på Länsmansvägen 15, precis intill väg 226 (Huddingevägen/Dalvägen) och med Mekonomen Bilverkstad som granne på andra sidan vägen. Du har gångavstånd till Tumba Centrum och pendeltågsstationen.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Hyr släp kostnadsfritt i Tumba

Via vår samarbetspartner Freetrailer kan du kostnadsfritt låna släp. Reservera släpvagn för 49 kr eller låna den direkt, utan reservation, gratis. På 24Storage i Tumba finns två stycken släpvagnar som du kan låna.

Så här fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på vår hemsida.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Tumba

Anläggningen ligger i de centrala delarna av Tumba på Länsmansvägen 15, precis intill väg 226 (Huddingevägen/Dalvägen) och med Mekonomen Bilverkstad som granne på andra sidan vägen. Med gångavstånd till Tumba Centrum och pendeltågsstationen samt närheten till Huddingevägen är det enkelt att ta sig till sitt förråd både med bil eller kommunalt. Anläggningen har också generöst med parkeringsmöjligheter, vilket gör in- och avlastning enklare. 24Storage Länsmansvägen erbjuder prisvärda förråd i olika storlekar från 1 m² upp till 12 m² och du hyr alltid ditt förråd helt utan bindningstid så du när som helst kan byta storlek.

Magasinering och förvaring hos 24Storage ska alltid vara säkert och tryggt. Därför är anläggningen skyddad med larm och videoövervakning i realtid dygnet runt. Alla förråd har även ett unikt lås som bara du har nyckel och tillgång till. Området runt anläggningen är inhägnat och kräver ett personligt passerkort för att ta sig in. Som kund hos oss kommer du och går till ditt förråd som du vill, då det är öppet 05-23 Skulle du behöva komma i kontakt med kundservice kan du enkelt göra det från anläggningens videokiosk. Där kan du få svar på dina frågor eller om du behöver hjälp att hyra förråd.