Hyra förråd i Vällingby

Välkommen till vår nya anläggning i Vällingby, bara ett stenkast från Vällingby Centrum. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Grimstagatan 164,
162 58 Vällingby

05:00-23:00
Företagsförråd med godssluss
Shop för köp av flyttmaterial
Gratis utlåning av släpvagnar

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

24STORAGE ÄR NU GREEN STORAGE!

Du kan nu boka förråd i Vällingby på Green Storage hemsida.

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Vällingby ligger på Grimstagatan 164. Med närheten till Bergslagsvägen ligger anläggningen centralt både för de som bor i Hässelby, Spånga och Barkaby. Om du vill åka kommunalt kan du enkelt ta dig till anläggningen med tunnelbanans gröna linje.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Låna släp kostnadsfritt i Vällingby

Via vår samarbetspartner Freetrailer kan du kostnadsfritt låna släp. Reservera släpvagn för 49 kr eller låna den direkt, utan reservation, gratis. På 24Storage i Vällingby finns två stycken släpvagnar som du kan låna.

Företagsförråd för godsmottagning

Ta emot leveranser tryggt och säkert på distans. På bottenplan har vi speciellt framtagna förråd för godsmottagning med dubbla förrådsdörrar. På så sätt kan du ta emot leveranser direkt i ditt förråd utan att vara på plats, samtidigt som det du förvarar i förrådet står tryggt och säkert.

Så här fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Vällingby

24Storage i Vällingby ligger på Grimstagatan 164, bara ett stenkast ifrån Vällingby Centrum. Anläggningen ligger bara med 10 minuters gång från tunnelbanestationen Vällingby, vilket betyder om du åker kommunalt kan du enkelt ta dig till anläggningen med tunnelbanans gröna linje. Det finns även goda parkeringsmöjligheter i anslutning till anläggningen, vilket gör det perfekt för dig som vill hyra förråd i västerort. Med närheten till Bergslagsvägen ligger anläggningen centralt både för de som bor i Hässelby, Spånga och Barkaby.

24Storage Vällingby har ca 300 förråd i Storlekarna 1–30 m2 för att passa ditt behov oavsett om du är privatperson eller vill hyra som företag. För att erbjuda så säker och trygg magasinering är förråden är videoövervakade dygnet runt och samtliga förråd är insynsskyddade. När du har bokat ditt förråd får du en personlig accesskod för att komma in till anläggningen och du låser ditt förråd med hjälp av ett cylinderlås. Vi har ingen bindningstid så du kan hyra precis så länge som du önskar. Hittar du inte rätt storlek? Kontakta kundservice så hjälper de dig med att hitta ett förråd som passar dig.