Hyra förråd i Uppsala Typsnittsgatan

Välkommen till vår nybyggda anläggning i Uppsala, strax intill IKEA i Fyrislund. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider. Hyr förråd helt enkelt.

Typsnittsgatan 2,
754 54 Uppsala

Öppet 05:00 - 23:00
Godsmottagning via varusluss
Shop för köp av flyttmaterial
Gratis utlåning av släpvagnar

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

24STORAGE ÄR NU GREEN STORAGE!

Du kan nu boka förråd i Uppsala på Green Storage hemsida.

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Uppsala ligger på Typsnittsgatan 2, ute vid stadsdelen Fyrislund, med både ICA MAXI och IKEA som grannar. Med bil tar det ca 10 min från centrala Uppsala.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Enkel förvaring för Uppsalabor

Uppsala är en av Sverige största studentstäder och Sveriges fjärde största tätort med nästan 165 000 invånare. 24Storage i Uppsala har nästan 700 förråd som finns till för alla Uppsalabor som behöver extra förvaring utanför hemmet.

Hyr förråd med studentrabatt

Uppsala universitet har 40 000 studenter och Uppsala stad är en av Sveriges största studentstäder. Självklart ska även studenter ha tillgång till enkel och smidig förvaring till ett schysst pris.

Så här fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Uppsala

24Storage Uppsala hittar du i industriområdet Fyrislund på Typsnittsgatan 2, bara ett stenkast ifrån möbelvaruhuset IKEA, och ligger granne med både Rusta, Ahlsell och ICA MAXI. Med bil tar det ca 10 min från centrala Uppsala och parkering finns i anslutning till förrådsanläggningen, vilket gör in- och avlastning enkel. 24Storage Uppsala erbjuder förråd i storlekarna 1–30 m² för att passa just ditt behov, oavsett om du vill hyra förråd som privatperson eller företag. Vi har ingen bindningstid så du bestämmer helt själv hur länge du vill hyra ditt förråd.

Våra förråd är videoövervakade dygnet runt och samtliga förråd är insynsskyddade. Du får en personlig accesskod för att komma in på anläggningens område. Boka enkelt på hemsidan eller hör av dig till vår kundservice för att få hjälp att hitta ett förråd som passar just dig.