Creating Homes STHLM

Creating Homes är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. Evelina och Teresia driver företaget tillsammans och jobbar mestadels i trakterna kring Haninge. De sökte ett förråd som var lättillgängligt och prisvärt i området och hamnade därför hos oss på 24Storage. De berättar att det sker då och då att de inte har plats för inredningsmaterial i och med att de löpande utökar sitt lager av inredning.  

“Vi uppskattar tillgängligheten, de förmånliga priserna samt att kundtjänst är redo att hjälpa oss att byta storlek på förråd omgående när vi inser att det saknas plats för våra grejer”, säger Teresia, ägare Creating Homes.

De rekommenderar verkligen att testa vår samarbetspartner Freetrailer som de smidigt har hyrt släp ifrån och det är något de fortsättningsvis kommer göra.

“Otroligt enkelt och prisvärt”, fortsätter Teresia.

Att det finns vagnar att låna på förrådsanläggningen för att transportera saker mellan bil och förråd är något de båda uppskattar. Med besök till förrådet ett par gånger i veckan blir det ett par vändor fram och tillbaka till bilen.

Både Teresia och Evelina säger att de är supernöjda rakt igenom. Vill du läsa mer om Creating Homes besök gärna deras hemsida på https://www.creatinghomes.se/.

Bilaccess - en populär förrådstyp

Det mest populära förrådet bland företagare är ett så kallat förråd med bilaccess. På så sätt kan de lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som Creating Homes och hyr förråd hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Våra företagskunder berättar