Cykelförvaring

Oavsett hur många cyklar du har hemma behöver du någon typ av förvaringsutrymmme. Du kan förvara din cykel hos oss eller göra rum hemma genom att hyra ett förråd.

Cykelgarage eller cykelkonst på väggen?

Cykelförvaring är ett oundvikligt behov när du köper en cykel. Att förvara den utomhus, lutad mot en vägg eller fastlåst i en lyktstolpe eller staket är oftast inte en optimal lösning. Om du gör det så blir din cykel utsatt för hårt väder som kan skada din cykel och kan påverka livslängden. Om du förvarar din cykel obevakad utomhus finns det alltid en risk för att den kan bli stulen.

Därför är det bra att förvara din cykel inomhus i ditt hem, garaget eller redskapshuset. Det finns många lösningar för cykelförvaring, allt från snygga väggfästen där din cykel blir lite av ett konstverk i ditt hem, eller ett enkelt cykelställ i källarförrådet. För att få plats med din cykel på ett bra sätt kan med fördel förvara antigen din cykel eller andra prylar hos oss för att göra rum för ditt cykelintresse hemma.

Kolla in vårt cykelrum för inspiration!

Tillsammans med Happyride.se hjälpte vi Alec att skapa plats för ett större liv genom att förvara saker i hans hem som tog onödig plats. För att inspirera fler till att göra plats hemma för det man bryr sig mest om förvandlade vi ett avlastningsrum till ett cykelrum. Ett rum med allt Alec behöver för att sätta igång med nästa retrobygge.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Säsongsförvara din cykel

Cyklar du mest på sommarhalvåret och ställer undan din cykel på vintern behöver någonstans att förvara din cykel. Säll in din cykel hos oss för att spara plats hemma eller i garaget. Hos oss kan du enkelt förvara både cykeln och massa andra prylar, tryggt och säkert och precis så länge du behöver. Ingen bindningstid och du kan alltid byta förrådsstorlek kostnadsfritt när du behöver.

Fler cykelförvaringstips

Det är bra att lätta lite på luften ur däcken när du ställer undan den. På så sätt undviker du onödigt slitage på gummi och ventil. Det är också bra att snurra på hjulen vid tillfälle för att undvika att däcken tappar sin form. När du tar fram din cykel till våren är det bra att pumpa däcken ordentligt. Tvätta av cykeln, olja in kedjan samt kugghjul. Dubbelkolla att bromsar och växlar fungerar som de ska innan du ger dig ut på första cykelturen!

Vi erbjuer alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Hitta förråd nära dig

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00