Lev ett större liv som senior

Hos oss kan du enkelt förvara saker du inte har plats för hemma. Vi har förråd för dig som är pensionär och behöver mer utrymme.

Förråd och magasinering för seniorer

Det finns många stadier i livet där brist på yta och förvaring är ett faktum, om inte allt för ovanligt även när man är senior och lever livet som pensionär. Flera kommer till insikt när alla barn har flyttat ut ur hemmet att det är dags att flytta till något nytt och kanske mindre. Det kan vara svårt att få plats med allt som du samlat på dig under årens gång. Mycket av det du har hemma kanske du inte vill, kan kasta eller sälja.

Många på ålderns höst bestämmer sig dessutom för att flytta eller resa utomlands under en längre tid och behöver någonstans att förvara sina saker under tiden. Vi har därför flera lösningar för alla behov, kort som långt, stort som litet. 24Storage har förråd för dig som senior och behöver mer utrymme utanför hemmet.

Rabatt på förråd och magasinering som senior

För att du ska kunna lägga din tid och pengar på något roligare än förvaring har vi tillsammans med Senior Days tagit fram en seniorrabatt där du får 50% rabatt förrådshyran i 3 månader.

Vi har plats för det du älskar

Allt från en kortvarig förvaring under en flytt eller en permanent förvaring som ett komplement till ditt boende. Perfekt för exempelvis säsongsprylar som skidor, utemöbler, däck eller vinterkläder.

Vi erbjuder alltid

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Bra erbjudanden

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Boka förråd

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00