Information kring COVID-19 (Coronaviruset)

Du som kund är fortsatt varmt välkommen till din 24Storage-anläggning. Men visa hänsyn och var noggrann med hälsa och hygien innan, och under besöket. 24Storage bokning online och förrådsanläggningarna är öppna precis som vanligt. För att förebygga smittspridning och upprätthålla en så säker miljö som möjligt följer vi löpande Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Vi har implementerat ett antal egna åtgärder för att agera förbyggande mot smittspridning, till exempel utökad städning av alla våra anläggningar. Antalet dagliga kundbesök på våra anläggningar är begränsade, och det är ovanligt att grupper av människor samlas på samma ytor. Men för att förbygga smittspridning och vill vi ändå uppmana alla våra kunder till:

Stanna hemma om du är sjuk

Besök inte en anläggning om du känner dig sjuk eller har minsta symtom.

Skicka ombud

Har du symptom eller är sjuk kan det vara en god idé att be en bekant eller släktning om hjälp för att besöka ditt förråd.

Håll avstånd och visa hänsyn

Om du tillhör en riskgrupp, var återhållsam med besök.

Följ alltid Folkhälsomyndighetens aktuella råd och rekommendationer. Har du ytterligare frågor om hur vi hanterar Covid-19 (Coronaviruset), eller vill komma i kontakt med vår kundservice är du varmt välkommen att kontakta oss på mail, chatt eller telefon. Kontaktuppgifter och öppettider hittar du här.

Informationen ovan uppdateras löpande.

Senast uppdaterad 2021-11-30.

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00